Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2013 20:42 - Marc Jacobs – за добре прекараните мигове
Автор: delga Категория: Други   
Прочетен: 724 Коментари: 0 Гласове:
0





Marc Jacobs Honey e новото творение на Annie Buzantian за компанията Marc Jacobs. Това е ухание, което ще ви съпътства както по време на работа, така и докато пиете кафе с приятелки или се занимавате с вашето хоби. Ароматът създава настроение и подхожда на всякакви поводи. Той е лесно съчетаем с вашето ежедневие, но и с вашите по-специални преживявания. Може да ви допълва при официална и по-небрежна визия, без да се тревожите дали не сте прекалили с интензивността му или дали оригиналността във външния ви вид е достатъчно премерена.

Дървесно-флоралните нотки на парфюма се преплитат с плодова експлозия, която моментално ви ободрява и подготвя за динамиката на вашия ден.
image

Подобно на парфюмите Daisy и Lola на Marc Jacobs и този е изтънчен, изпипан до съвършенство и съобразен с вашите предпочитания. Един модерен и привличащ вниманието аромат, който няма да ви остави безразлични. Той ще ви донесе безгрижност, радост, дори възторг от живота. „Виновниците“ за тази приповдигнатост са уханието на мандарина, сочна праскова и сладка кайсия. Свежестта на летните плодове се комбинира в съвършена симбиоза с аромат на ванилия. Знаете, че тя е не само изключително характерна като аромат, но и афродизиак. Можете да се настроите на романтична вълна и да се отдадете на любимия като го посрещнете с няколко капки парфюм Marc Jacobs Honey по кожата си, шампаско и плодове. Меденото прелъстяване ще остане незабравимо, а сладкото ухание на парфюма ще му напомня задълго за вас .

 Marc Jacobs Honey подхожда на хора, обичащи ярките цветове, екстравагантната мода, запомнящите се аромати и смелите аксесоари. 

Флаконът е запомнящ се и закачлив, той веднага ще ви накара да му обърнете внимание. Въпреки това парфюмът е ненатрапващ се и дори деликатен – идеален нюанс към деня ви, придаващ му точната доза сладост.







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delga
Категория: Други
Прочетен: 44043
Постинги: 14
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031