Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2015 10:15 - Правилният избор на щори
Автор: delga Категория: Бизнес   
Прочетен: 1940 Коментари: 0 Гласове:
0



 Ако търсите решение как да се справите с температурите в дома си едно добро решение са щорите. Те са доказано средство през годините, което непрекъснато бива подобрявано. Днес разновидностите на щорите са десетки. Традиционните щори, познати ни от преди години, се срещат и днес, но материалите, от които се произвеждат, са в богата гама от цветове, модели и производствени материали.
image

Щорите освен, че ще подобрят външния вид на дома ни, но те също така позволяват контрол на светлината в помещенията, лесни за почистване са, богатата цветова гама позволява да изберем най-подходящите за останалото обзавеждане. Ползите от щорите са изключително много. Като част от тях може да посочим неприкосновеността на личния живот, изолирайки погледите на любопитните съседи, уникалност на вътрешния, а и на външния интериор, предпазват мебелите от влиянието на слънчевите лъчи, като ги запазват за по - дълго време. Щорите се предлагат, произведени от различни материали – дърво, алуминий, полиестер. Всичко това прави щорите все по – популярни сред потребителите, както за дома, така и за офиса, а и по-големи помещения. А как да изберем най – подходящите за нас щори?! Добре е да се запознаем с различните видове, както и да сме наясно каква е целта ни с монтирането на щорите.

Независимо от размерът на прозореца или проблема, който имаме, има решение за него.

Вертикалните щори са най-достъпните на пазара. Те са подходящи за почти всяко помещение, тъй като придават уют на помещенията. Те идеално заместват пердето. Подходящи са както за офис, така и за спалня, детска стая и други. Почистването им е сравнително лесно, тъй като позволяват да бъдат изпрани. Вертикалните щори са в състояние да филтрират светлината чрез лесно завъртане на ребрата на 180 градуса.

Ролетните щори са най - подходящите щори за големи отвори. Те са навити нагоре или надолу, за да се постигне равнището на неприкосновеност на личния живот или визията, която изисквате. Предлагат се в широка цветова гама, за да съответстват на интериора в стаята.

За почитателите на топлия и уютен ретро стил, на пазара се предлагат и ретро щори. Те са направени от алуминий и позволяват да бъдат комбинирани с дърво. Може да бъдат комбинирани ретро и модерен стил. Механизмът на ретро щорите позволява слънчевите лъчи да бъдат блокирани при навлизането си в помещението, но в същото време свободно да се вижда през прозореца навън.

И макар, че няма нищо вечно и всяка вещ в определен момент бива заменена от нещо ново или по – практично, то преди да прибегнем до закупуването и монтирането на щори е много важно да направим точния избор.

Автор: Магдалена Батева





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delga
Категория: Други
Прочетен: 44032
Постинги: 14
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031