Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2014 14:21 - Плисе щори от Камакс
Автор: delga Категория: Бизнес   
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове:
0



imageЕдно добро решение както за дома, така и за офис помещения са плисе щорите. Производителите на този тип щори предлагат богата гама от цветове и десени, включително с рисунки, допълнение на интериора и в детската стая.
Плисе щорите осигуряват добър контрол на светлината до пълно затъмнение. Щорите, които изпълняват тази функция, осигуряват и отлична термоизолация. Платовете за тези щори се отличават с  изключителна здравина и разновидности от полупрозрачни до напълно затъмняващи. Материите, от които са изработени, са антистатични и лесни за почистване. Друго изключително важно тяхно качество е, че са негорими. Плисе щорите идеално заместват и пердетата. При нежните полупрозрачни материи с избран красив десен пердето е ненужно. Материите са три вида: ефирни с декоративен ефект; плътни, пропускащи светлина, но не и видимост и материи с рефлекторно покритие, които отразяват до 70% преките слънчеви лъчи.
Щората “Ден и нощ” е практично и красиво решение, тъй като представлява комбинация от два различни плата с различна светлопропускливост.
Удобството на плисе щорите е и това, че се монтират отделно на всяко крило на прозореца. В отворено положение ограничават любопитните погледи отвън, в същото време свободно пропускат естествената светлина да проникне в стаята. С функцията "странично водене" се избягва местене и движение при отваряне на прозорците и вратите. Щората може да бъде задвижвана посредством гриф, шнур, верижка, манивела и електродвигател, по избор на клиента.
Почистването на плисе щорите може да се извърши както с потапяне на щората изцяло във вода, така и с меката четка на прахосмукачката. При текстилните плисе щори се следва специалното предписание на производителя.
Плисе щорите са предпочитано решение основно при обзавеждането на помещение, в които е важно да бъде придаден уют. Те отговарят и на Европейската директива за организация на компютърни работни места, което ги прави добър избор за обзавеждане на офиси и компютърни зали. Подходящи са за прозорци с неправилни форми и разположение, тъй като се произвеждат в нестандартни форми - триъгълник, кръг, полукръг, трапец.

 

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delga
Категория: Други
Прочетен: 44533
Постинги: 14
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930